v rubriki dogodki:
.. / / / 09.11.2001

Magnifico se vrača na koncertne odre!

Po malo daljši odsotnosti iz glasbenih odrov, si je Robert Pešut - Magnifico, zopet zaželel nastopov. Svojo zadnjo zbirko uspešnic Komplet, bo tako promoviral tudi na kratki turneji. Tako ga bomo lahko 20. novembra videli v Ljubljani, na prireditvi "Znova bruc", na Gospodarskem razstavišču.

Prireditev se bo dogajala v dveh dvoranah, poleg koncerta Magnifica bodo organizatorji (ŠOU) pripravili tudi Tehno party in predizbor Miss Univerze. Omenimo tudi koncerte 6. decembra, v dvorani ŠTUK v Mariboru in 22. decembra, v dvorani Golovec v Celju.

Magnifico je okrog sebe zbral paleto eminentnih glasbenikov, ki ga bodo spremljali, pod skupnim imenom Pismejkers. Pridružil se mu bo multiinštrumentalist Schatzi ( sicer tudi njegov mlajši brat, ki se je pred kratkim predstavil z lastnim glasbenim prvencem), na kitari se bosta izmenjevala Franci Zabukovec - Zabukovski in Matej Mršnik, oba prekaljena glasbena mačka, bas kitara bo domena Nikole Sekuloviča (Demolition group) in Janija Haceta (Rotor, ...), bobnal bo RunJoe ( Rotor, Elevators,...), na klaviaturah pa se bo izkazal mojster Rok Golob. Vse skupaj pa bo z svojim show programom začinila ekstravagantna Miss Marlena.

Vsekakor koncerti, ki jih ne smete zamuditi!

Za agencijo Uran

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Manifa na turneji - thumbnail

Manifa na turneji