v rubriki dogodki:
.. / / / 05.11.2003

Magnifocov dvojni Export-import šov v Cankarju

V ponedeljek, 10. novembra se bo Magnifico z novim albumom Export-import prvič predstavil slovenski publiki v Gallusovi dvorani Cankrajevega doma. Ker je zanimanje za koncert nepopisno je koncert že razprodan, dobra novica za zamudnike pa je, da bo Magnifico z zasedbo Turbolentza nastopil na dodatnem koncertu, ki bo v torek, 11. novembra letos.

Export-import je prva studijska plošča po vele uspešni Sexy Boy (vmes je Magnifico leta 2001 izdal še Komplet - zbirko največjih uspešnic), s katere že poznate mehiško balkanski hit Hir aj kam, hir aj go, poleg tega pa je na albumu še 10 novih pesmi (Samo malo, Madona, Un, dos, tres, urnebes, zemljotres, Balkanto No.1, Ne pitaj, Nisi za mene ti, Jenkiz in da harem, Tu meni tu mač, Jedina neverna, Balkanto No.2'), ki jih boste zagotovo lahko slišali če boste v ponedeljek ali torek v Cankarjevem domu.

Poleg tega pa bodo Magnifico in Turbolentza (sestavljajo jo Schatzi, Anže Langus, Mate Brodar, Miha Hawlina, Denis Beganovič in Matej Rihter) na odru gostili nekaj pomembnih gostov, zagotovo pa bodo zaigrali tudi nekaj Magnificovih ponarodelih hitov.

Ne zamudite dveh velikih Magnificovih koncertov v ponedeljek 10. in v torej 11. novembra v Cankarjevem domu!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Magnifico & Turbolentza - Export import - thumbnail

Magnifico & Turbolentza - Export import