v rubriki dogodki:
.. / / / 28.06.2001

Meet me Summer Open Air Festival Of Futuristic Dance Music

Festival "Meet me" Summer Open Air Festival Of Futuristic Dance Music, ki se bo dogodil 13. julija v Zelenem gaju bo edinstven poletni glasbeni dogodek v Sloveniji, saj bo posvečen izključno techno glasbi in kulturi. Prireditev organizirata Taotech, organizacija z dolgoletnimi izkušnjami organizacije techno zabav v Sloveniji, in ljubljanski klub Subsub. Ideja za skupno organizacijo festivala je nastala kot plod zelo uspešnega sodelovanja v minulem letu, v katerem sta Taotech s svojimi petkovimi tematskimi klubskimi večeri (namenjenim techno, house in trance glasbi) ter klub SubSub sklenila uspešno klubsko simbiozo. "Meet me" je slavnostni finale tega sodelovanja, obenem pa tudi nagrada vsem, ki so/smo/ste v minulem letu soustvarjali klubsko magijo plesa in zabave.

Lokacija festivala "Meet me" se nahaja izven naselja, v bližini gozda, nudi pa vso potrebno gostinsko infrastrukturo in dovolj parkirišč za obiskovalce. Celoten prostor (tri plesišča) sprejme okoli 5000 ljudi, v primeru dežja pa bodo vsa plesišča pokrita. Festival "Meet me" bo ponujal multimedijski spektakel za oči, telo in ušesa - k sodelovanju so povabljeni vizualni artisti, ki bodo s posebnim lightshowom, video projekcijami, instalacijami, fire performance-om ter psihadeličnimi in drugimi dekoracijami prostor spremenili v virtualno oazo, kjer bosta čutom vladali le Glasba in Zabava. "Meet me" bo celovita glasbena prireditev, ki pa se bo od ostalih velikih prireditev ločila po tem, da bodo ljudem poleg odlične glasbe na voljo razgreti zabavi prijetni, predvsem pa dobremu telesnemu počutju primerni pogoji: enajsturna zabava na svežem primorskem zraku, pod zvezdami!

Glasba? Vrhunski RCF soundsystem bo poleg glavnih zvezde večera, Richieja Hawtina in yJeffa Millsa, na razpolago izbrani zasedbi najboljših slovenskih techno, house in trance DJ-jev ter izbranim DJ-jskim gostom iz Italije, Hrvaške in Nemčije. Poleg palete DJ-jev se bo v redkem koncertnem nastopu predstavila tudi odlična slovenska house zasedba Rotor, v kateri igra izbrana smetana slovenske glasbene scene (Iztok Turk, Jani Hace, Mario Marolt, RunJoe, DJ Bizzy & DJ Dojaja).

več informacij ali vsaj nekaj njih najdete na
www.taotechmeetme.com

FLOORI IN PROGRAM

Techno Arena:
RICHIE HAWTIN a.k.a. PLASTIKMAN (CAN), JEFF MILLS (USA), BIZZY & DOJAJA a.k.a. TEMPONAUTA (on four decks and two mixers), PSIHO, VEZTAX, UHURU, GIANNY, FABRICE (ITA)
House Arena: ROTOR (live!), ALEKSIJ, EDY THE FISH, STRIPY D, FLOATER, MATIS, EMY (ITA)

World of Trance Arena:
CHRISMA (NEM), GABY, FRAJMAN (HRV), GANESH (HRV), POOL (ITA)
MC's: FLASHER, MISS COSMIC, MIRIMINO.

Futuristic visual specials:
video animation, RCF SoundSystem, psychadelic & other interior decoration, visual installations, fire performance...

Futuristic body specials:
Plesna meditacija od sončnega zahoda do sončnega vzhoda v neokrnjeni naravi v bližini gozda; v primeru dežja bo celotna površina pokrita.

Futuristic afterhours:
organiziran afterparty ob reki Soči, 15 minut vožnje od prizorišča festivala MEET ME.

Transmission: 21:00...
Organizirani avtobusni prevozi iz: Kranja, Ljubljane, Maribora in Celja; rezervacije do 4.7. na taotechmusic@yahoo.com

Ticket:
do 22h 4000 SIT / po 22h 4500 SIT / karte bo možno kupiti v preprodaji v izbranih glasbenih trgovinah.

Za Taotech ter Klub Subsub

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.