v rubriki dogodki:
.. / / / 13.04.2009 01:45

Mute, Part Time Killer in One Hidden frame v Rogu

Insane Booking & Promotion v sodelovanju s Tovarno Rog v torek, 14 marca, predstavlja skate punk koncert s skupinami Mute, Part Time Killer in One Hidden Frame.

Mute so novodobni melodycore band iz kanadskega Quebeca. Njihova kilmoetrina je zavidljiva, po desetih letih in treh studijskih albumih se prvič podajajo v Evropo in bodo poskušali svojo energično godbo predstaviti tudi našim poslušalcem.

Po 11 letih in koncu Flippin' Beans leta 2007 so Alex, Antti in Tero našli zamenjavo za njihovega nekdanjega bobnarja in začeli na novo... Eppu se je izkazal za odlično zamenjavo, fantje so si nadeli novo ime - Part Time Killer. Včasih je vse kar rabiš nov začetek, da se stvari zdijo spet kot treba.Fantje igrajo strasten punk rock, ki je poln energije ima pametna besedila in spominja na bende kot so Good Riddance in Only Crime.

Drugi fini fantje prihajajo iz še bolj severnih krajev, zgleda, da potrebujejo malo več toplote saj ga nažigajo in to kar dobro. Vsekakor se fantom pozna znana finsksa otožnost, saj njihove pesmi, kljub temu, da so hitre nosijo malo bolj otožni ton kot te od Part Time Killer. Njihova prva turneja in prvi nastopi izven Skandinavije.

Za Insane booking

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

One Hidden Frame /vir: www.myspace.com/onehiddenframe - thumbnail

One Hidden Frame /vir: www.myspace.com/onehiddenframe