v rubriki dogodki:
.. / / / 04.02.2011 07:23

Nashville Pussy in Fuel From Hell v Orto baru

V Orto bar 17. 2. prihaja ameriška rock&roll atrakcija Nashville Pussy, z gosti iz Italije Fuel From Hell! Nashville Pussy so pravi redneck rock&rollerji, ki so med drugim so pred kratkim igrali na turneji skupaj z Motorhead!

Vstopnice stanejo 18 eurov in jih lahko dobite vsak dan na spodnjem šanku Orto bara ali pa prek On-Parole spletne trgovine!

Ameriška zasedba Nashville Pussy bo v ljubljanskem Orto Baru predstavila svoj najnovejši album From Hell To Texas. Prihajajo iz Georgie in kdor jih je že videl oz. slišal v živo, ve, da Nashville Pussy naredijo rock koncert, kot se šika.

To je ''balls out'' glasba, ki združuje moč in strast južnjaškega bluza skupaj z mastnimi, ''fried chicken' riffi, prelitimi z dozami Jack Danielsa. Nashville Pussy kljub imenu niso zgolj izkoriščevalci seksualnih referenc - oni so seksualna referenca. Njihov nastop pomeni vonj prepotenih teles, divjo dinamiko gibanjo, ekstazo in smrt ... ko vstopiš iz dvorane, smrdiš po pravem razvratu.

Nashville Pussy so se dokazali z neštetimi nastopi povsod po svetu. Blaine Cartwright (kitara/vokal), njegova žena, Ruyter Suys (kitara), Karen Cuda (bas) in Jeremy Thompson (bobni) vam bodo demonstrirali pravo moč in pomen rocka, uporniškega in močnega, kot se to od rocka vedno je pričakovalo.

Hej, to je banda, ki je izdala kultno ploščo Let Them Eat Pussy (med drugim) in je zadnjo plato posnela na isto mašino, na katero je snemal legendarni Willie Nelson. Pri Nashville Pussy ste lahko prepričani samo eno - če ne boste dali vse od sebe na njihovem koncertu, boste ostali brez jajc in vas bodo oklofutane poslali domov k mamici!

myspace.com/nashvillepussy
myspace.com/fuelfromhell

myspace.com/dirtyskunks
dirtyskunks.org/

Koncert za prave rockerje in rockerke se bo odvil 17. 2. 2010 v Orto Baru, karte pa so naprodaj pri Veselih Dihurčkih! /I. C./

-- Za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Nashville Pussy / Fuel From Hell v Orto baru - thumbnail

Nashville Pussy / Fuel From Hell v Orto baru