v rubriki dogodki:
.. / / / 09.11.2011 12:00

Nula Kelvina vabijo na koncert ob izidu plošče Možgani na paši

Nova slovenska skupina Nula Kelvina je pred kratkim objavila svoj prvi single Možgani na paši in uspešno začela pohod do vrha slovenskih radijskih lestvic. Single je napoved za istoimenski prvenec, ki bo 17. novembra izšel pri založbi Celinka. Promocijski koncert se bo zgodil isti dan (17.11.) ob 21h v KUD-u France Prešeren v Ljubljani.

Kdo so Nula Kelvina (0K)

Nula Kelvina sicer sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki jih je bilo možno videti in slišati v različnih znanih in manj znanih postavah. Na plošči bo poleg singla objavljenih še 9 novih avtorskih skladb, ki imajo skupno to, da pripovedujejo zgodbe nekje med intimnim in družbenim, kakor to v glavnem poskušajo početi mnogi v popularni glasbi.

Nula Kelvina pa običajno čustveno usmerjenost večne tematike kot je ljubezen pogosto nepričakovano obrnejo v svojo - provokativno in duhovito - smer. »...ker so danes taki časi , da se ti ne zmeša le, če možgani so na paši.«

Videospot za Možgani na paši

V KUD-u bodo predstavili tudi svoj prvi videospot za skladbo Možgani na paši, ki so ga skupaj z režiserjem Nejcem Gazvodo pripravili. Za pomoč so prosili vse predstavnice nežnejšega spola, ki so na svojstven in izviren način prispevale k videospotu.

Skladbo 'Možgani na paši' pa lahko poslušate zgoraj (☝) ali pa na spletnem servisu SoundCloud.com, še enkrat pa vas vabimo na promocijski koncert, 17. novembra ob 21h v KUD-u France Prešeren v Ljubljani.

Vstop je prost!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Nula Kelvina vabijo na koncert izidu plošče Možgani na paši - 17. 11. v KUD-u France Prešeren - thumbnail

Nula Kelvina vabijo na koncert izidu plošče Možgani na paši - 17. 11. v KUD-u France Prešeren