v rubriki dogodki:
.. / / / 14.08.2000

Off to Canada - The Final Flash

V višku sezone Ambasada Gavioli prireja izreden, glasbeno scenski dogodek, v katerem bodo občutja gledališča kombinirana s svobodnim duhom novodobnih plemen, v prostoru, kjer je glasba ideja in ples izrazno sredstvo.

Dobrodelni dogodek Off To Canada je namenjen vokalnemu animatorju AG, ki odhaja na igralsko šolo v Kanado, pospremilo pa ga bo precejšnje število klubskih umetnikov, ki so v AG že nastopali, so njeni stalni glasbeni sodelavci, ali pa za gramofoni tega kluba niso vrteli še nikoli.

Roch Dadier prihaja iz Munchna, kjer je rezident kluba Ultraschall. Rezidenco drži še v berlinskem Tresorju ter Rexu v Parizu. Dadier vrti detroit in tribal techno, vendar z neizmernim ritmičnim občutkom. Vsako, še tako trdo ploščo spremeni v plesni element. Poleg setov doma in po svetu vodi tudi lastno založbo Portrait Records in tedensko radijsko oddajo na Evosonicu.
Poleg precejšnjega števila DJ-ev in nastopov v živo, ter posebnega presenečenja, ki se obeta v Dance Loungu, pa v tem večeru še precejšnje število performansov in drugih vizualnih atraktivnosti.

Poleg ponovitev treh že izdelanih performansov Them!, Logarhythms 2.1 in Hyperplasmatic iz pričakovanja leta 2000, bo prikazan še TechnoPope, Didgery Doo - Spirit Of Desert, Daphne - The Drag Queen Extravaganza, nastop mažoretk in body painting v živo.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.