v rubriki dogodki:
.. / / / 21.01.2010 10:01

Pasi in Low Value na Vrhniki

Hrvaški punkrockerji Pasi in domači Low Value se bodo v soboto, 23. januarja predstavili na odru kluba Zakon na Vrhniki.

Hrvaška punk-rock skupina Pasi prihaja iz Reke, kjer je nastala v letau 1996. Skozi svojo pestro in razgibano glasbeno pot so izdali 2 albuma in obredli številne odre doma in v tujini. Kljub menjavam v postavi skupine ostajajo zvesti svoji punk drži, z energije polnimi hitrimi skladbami in odkritimi ter provokativnimi besedili, predvsem pa z duhovitim in družbenokritičnim sporočilom. V svojem ustvarjanju se brez sramu spogledujejo s skupinami, kot sta KUD Idijoti in Hladno pivo.

Low Value so nastali leta 2000 v Mariboru. Skupina igra progresivni punk-rock v stilu zasedb Pennywise, Strung Out, Ten Foot Pole ter NOFX. Oktobra 2005 so izdali prvenec The Language of Stolen Music, ki je, pri založbi Inya Face, izšel tudi na Japonskem. Na mnogo koncertih na domačih tleh in v tujini, ki so izoblikovali njihov edinstven stil, so se njihove poti srečevale z bendi, kot so No Use For A Name, Far From Finished, Hladno pivo, Rentokill ... Avgusta 2009 so Low Value svoj drugi album posneli pod taktirko Mateja Gobca, ki je snemal s skupinami, kot so Da Phenomena, Multiball, Leaf-fat ... Na sceno se Low Value vračajo še močnejši in boljši kot kdaj koli z novim albumom Recharge, na katerem je 10 novih skladb z ubijalskimi kitarami, norimi ritmi ter spevnimi refreni.

Za klub Zakon

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Low Value - thumbnail

Low Value