v rubriki dogodki:
.. / / / 20.12.2004

Passo Continuo v Ortu

Novogoriška skupina Passo Continuo, ki bo v sredo, 22.12., nastopila v Orto Klubu, nas v sedemčlanski postavi že dobri dve leti razveseljuje širom po Sloveniji.

Predstavili so se namreč že na marsikaterem slovenskem prizorišču (Celje, LJ-Trnfest, Ajdovščina, Cerkno, Koper, Kranj...) ter v Italiji. Po prvih in spodbudno sprejetih avtorskih studijskih posnetkih, ki so jih predstavili preko poletja, poslušate pa jih lahko brezplačno na spletni strani www.passocontinuo.com, so ponovno v studiu. Tokrat snemajo pesmi za prvenec, o katerem pa nam zaenkrat ne želijo še razodeti ničesar.

Passo Continuo so ena redkih domačih glasbenih zasedb, ki se je ambiciozno in učinkovito podala na pota raziskovanja soul, funky, acid jazz, house zvoka, ki pa je v živih nastopih še mnogo več od tega. Jeseni so predstavili video za pesem Mon coeur, tokrat bodo izjemoma in (verjetno) zadnjič letos na odru. Passo Continuo so urbana glasbena skupina, zabavna in razpoloženjska obenem, ki pa jo brez dvoma krasi odlično igranje in navdahnjene glasbene ideje. Privoščite si jih in zaplešite.

 - thumbnail