v rubriki dogodki:
.. / / / 18.06.2003

Pool party na domžalskem bazenu

Zabava seveda ne bo vezana zgolj na plavanje in tunkanje zapeljivih deklet v minimalnih bikinijih, temveč se bodo tam odvijale številne zabavne igre (streetball, beach volley, igre brez meja v bazenu). Od začetka dogajanja pa vse do enaindvajsete ure zvečer bo coctaile za vse pripravljal barman Primož - Bambole.

Za glasbo bosta do dvajsete ure skrbela DJ Deuce (SoundOption) in DJ Pipes (Vulcano T), od prve ure ponoči pa vse do samega jutra bo v MKC Akumulator (Ten Ten Center Domžale) potekal tudi after party.

Poslastica dneva in večera so vsako leto glasbeni koncerti. V preteklih letih smo na odru Pool partyja lahko že uživali ob Tabu, Soul Fingersih, Siddharti in Vladu Kreslinu, letos pa ... Ob enaindvajseti uri bodo na oder stopili prvaki in pionirji slovenskega surf rocka Bitch Boys, ki nas bodo žal zabavali samo eno uro, saj imajo sila nehvaležno vlogo predskupine. In komu bo tako izvrsten band za predskupino? Verjeli ali ne - idrijskim pop kao reagge zabavljačem Kingston! Od dvaindvajsete ure dalje ... kdor bo zdržal ali ne bo pobegnil.

Karte so že naprodaj - 800 SIT za člane e-študentskega servisa, 1200 SIT za nečlane v predprodaji in 1500 SIT na dan prireditve. Kot zanimivost lahko omenimo tudi to, da bo od 23. ure dalje organiziran brezplačen prevoz domov - do 15 km iz kraja prireditve (Domžale, Kamnik z okolico, Ljubljana).

Vse nadaljnje in izčrpnejše informacije lahko dobite tudi na www.studentski-servis.com, vsaj recenzija koncerta pa bo objavljena tudi na vaši priljubljeni spletni strani www.zvpl.com.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Pool party - thumbnail

Pool party