v rubriki dogodki:
.. / / / 05.03.2004

Hardcorepunk fest

oboto, 6 marca 2004 ob 21.00, se bo v Gala hali na Metelkovi spet pogalo. Za to bodo poskrbeli TNT iz Kranja (Grind Crust), ANAEROBA iz Ljutomera (Crust Punk), klasični punkerji HARRY iz Ajdovščine in KOITUS iz Ljubljane, iz Zagreba pa pričakujemo brutalne hardkorovce STRONGHOLD.

Stronghold se bodo predstavili v postavi: Karlo/vokal, Tin/kitara, Boris/bas kitara, Mich/bobni. V tej postavi igrajo od januarja 2002. Istega leta so posneli demo, ki je takoj našel pot do src hardcore publike. Sledili so koncerti, ki so pokazali, da obstaja velika želja ljudi za "žestokim NY" zvokom.
Stronghold razvijajo svoj stil, ki je vidno inspiriran od bendov, kot so Madball, Blood For Blood, Crowbar, Backfire, Agnostic Front in podobnih.
Teme njihovih besedil varirajo od pozitivnih pozivov k sožitju in solidarnosti, do jeznih pesmi, ki govorijo o izdaji...
"Politika razdvaja, muzika spaja"

Aprila se Stronghold odpravljajo v studio snemat 11 pesmi, ki naj bi že maja izšle na novem albumu, vseh 6 pesmi, ki so izšle na demu, pa najdete na njihovi spletni strani: www.strongholdhc.com.

Vabljeni tudi vsi D.I.Y. distributerji!

Podpora: 1000 sit

 - thumbnail