v rubriki dogodki:
.. / / / 11.11.2002

NNR02 v Kinu ŠiŠka!

V četrtek 21. novembra ste vabljeni na Novi novi rock 02, ki se bo tokrat zgodil v Kinu Šiška! Nastopili bodo domači Bleed On ter Hard.com in tuje legende Wire in Appliance.

NNR 02 bo torej - prvič po več letih - mednarodni koncertni dogodek z dvema "tujima" bendoma. Kot pravi uradno sporočilo so Wire iz Angležije, "pankerji za tretje tisočletje" - z novim, letošnjim CDjem, hkrati pa so prvoborci v punkovskih vrstah, saj obstajajo že od leta '77. Kod predfurači Wire bodo nastopili alter-elektroničarji Appliance.

Zanimanje domačih skupin za natečaj je bilo veliko, a se je žirija v sestavi Miroslav Akrapovič, Jernej Kolenik in Igor Vidmar zaradi ostrih zahtev razpisa in suma avtomatiziranih prijav (?!?*) odločila povabiti le dva benda: Bleed On (slovenski Limp Bizkit) in Hard.com (alter -superskupina iz članov Strelnikoff, Res Nullius, in enim najboljših mladih bobnarjev Urošem Srpčičem).

Cena vstopnice v prodaji je 1.900 sit, za vse podporne člane Kina Šiška pa 1.500 sit. Več o bendih in NNR02 najdete na www.skuc.org, vidimo pa se 21.11 ob 20h.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Novi novi rock 02 - thumbnail

Novi novi rock 02