v rubriki dogodki:
.. / / / 30.11.2011 09:09

Siddharta predstavljajo novi album VI v Cvetličarni

Po temu, ko je Siddharta junija letos, skupaj z vami, na stadionu Stožice posnela novo ploščo »VI« in triurni koncertni DVD, z vami končno lahko delijo še njun izid. In ker je bil »after party« omenjenega koncerta v Cvetličarni, se je skupina odločila, da bo v tem klubu tudi predstavila svoji novi deli.

Koncertna predstavitev bo tako v četrtek, 1. 12. 2011 ob 21.00 v ljubljanski Cvetličarni! Na koncertu tudi premiera 3D videospota Postavi se na mojo stran, za potrebe katerega boste dobili tudi 3D očala. Seveda pa boste na koncertu poleg novih, deležni tudi starejših uspešnic skupine!

V dobre tri ure trajajočem koncertnem, doslej največjem slovenskem rock spektaklu, so tedaj Siddharta pred zbrano množico kot prva skupina sploh nastopili na stoženskem stadionu, kar je ovekovečeno na novih izdajah, ki ju lahko pričakujemo od 23. 11. v trgovinah Big Banga, od 1. 12. pa tudi na drugih prodajnih mestih po Sloveniji in seveda v Cvetličarni, kjer se obeta multi dogodek – Siddharto boste lahko spet videli na odru, tokrat v pristnem klubskem vzdušju, pa tudi podpisovali se bodo na ploščke, ki jih boste lahko dobili v klubu, seveda pa ne izostane tudi druženje po koncu koncerta.

Na novem albumu »VI« bo 12 pesmi in 24-stransko knjižico, s številnimi fotografijami s koncerta, tako odrskih kot tudi občinstva. Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, na drugem vseboval tudi 50-minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70 fotografijami.

V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem. Za lažji ogled teh fotografij, ovitka in knjižice bodo priložena 3D očala. Svojevrsten cilj pa je doseglo tudi vseh več kot deset tisoč obiskovalcev koncerta, saj so ustvarili izjemno vzdušje, ki ga bo moč slišati tudi na šestem albumu skupine s pomenljivim naslovom 'Vi' oz. 'VI'.

Za zvočno podobo je v celoti poskrbel svetovno priznani producent Ross Robinson, ki je zadnjih nekaj dni pred koncertom s Siddharto v Novem mestu na odrskih vajah poskrbel za zadnje priprave na nastop in njegovo snemanje.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Siddharta / foto Jaka Babnik - thumbnail

Siddharta / foto Jaka Babnik