v rubriki dogodki:
.. / / / 22.08.2013 15:22

Šola za nastopanje BAST odpira novo dvorano

Šola za nastopanje Bast je plesno pevska šola, ki deluje z namenom, da se na enem mestu združijo različni ljudje, ki so povezani s petjem, plesom in igro. Ukvarjajo se predvsem s popularnimi stili, kot do Hip Hop, Jazz, Rock, Pop, Break Dance in R'n'B.

Poleg vrhunskih dosežkov na domačih in tujih tleh, svojo prepoznavnost Bastovci gradijo z različnimi aktivnostimi kot so Bast dogodki v Zeleni jami, tradicionalnimi uličnimi nastopi »Street Show-i« in predstavami na kulturnih prizoriščih kot so Španski Borci v Ljubljani.

Letos je Šola za nastopanje Bast praznovala jubilejnih 10 let obstoja, kar se je seveda proslavilo s torto, prijatelji in dobrim žurom. Po praznovanju pa je Bastovcem končno uspelo dobiti najlepše darilo: lastno plesno dvorano!

Nova dvorana se nahaja v prostorih bivšega Saturnusa na naslovu Ob železnici 22 v Zeleni Jami in je od stare dvorane oddaljena le nekaj minut.

Proti koncu meseca avgusta bodo Bastovci organizirali poletni tabor, celoten izkupiček pa bo namenjen prenovi novih prostorov.

Otvoritev nove dvorane bo potekala v petek, 30.8.2013 ob 18.00 uri. Seveda pa boste lahko uživali v pevskih in plesnih nastopih, dobri druži, hrani in pijači.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Otvoritev nove dvorane - thumbnail

Otvoritev nove dvorane