v rubriki dogodki:
.. / / / 17.06.2010 11:35

Summer Get2gether predstavlja Yves Laroc

Pozabite na temne klube in zatolhle dvorane, ter pridite na open air party poletja v Ljubljani! VIP žur, na katerem ne smete manjkati!!

Še natanko DVA DNEVA nas ločita do ponovitve in nadgradnje lanskega spektakla Born in 69 with Bob Sinclar, ki je v ljubljansko Laguno pritegnil ne le množico navijačev, ampak tudi obilje medijskih znancev.

Tam so se zabavali TV-voditeljice Danica Lovenjak, Ota Roš in Erika Žnidaršič, oglaševalec Iztok Aberšek, pa postavna odbojkaša Gregor Lah in Aleš Zajc, uspešne manekenke Karin Škufca, Tjaša Küplen in Tina Gaber, košarkar Saša Dončič, modni oblikovalec Mitja Hojak, in številni drugi.

Tudi letos se bodo na enem od vrhuncev serije Get2gether v Laguni zabavali številni znani obrazi, z njimi pa lahko v VIP loži zaplešete tudi vi! Razgibal nas bo Bobov sodelavec s projekta Africanism, Yves Larock, ki nas je osvojil s hiti kot so "Rise Up" ("My dream is to fly, over the rainbow, so high!"), "Zookey (Lift You Leg Up)" in "Listen to the Voice Inside".

FINALE MISS BIKINI SLOVENIJE 2010

S serijo Get2gether pa je usodno povezan tudi izbor Miss bikini Slovenije 2010. Izbiranje smo začeli na najbolj vročem beach partyju minule zime s tandemom Fremasons in house divo Liso Millett v InBoxu, v Laguni, ljubljanski mestni plaži, pa bomo razglasili končno zmagovalko izbora in njene spremljevalke.

Več informacij o izboru poiščite na www.missbikini.si.

BREZPLAČEN AFTER BO! ORGANIZIRAN PREVOZ TUDI!

Lanski spektakel Born in 69 with Bob Sinclar smo si zapomnili tudi po vrhunskem afterpartyju, ki ga je Bob popestril z nenapovedanim dveurnim setom house klasik. Program afterja, ki se začne ob 2h zjutraj, je tudi letos skrbno varovana skrivnost, bodo pa imeli vsi udeleženci zabave v Laguni brezplačen vstop na afterparty, organiziran pa bo tudi brezplačen prevoz z avtobusi do kluba InBox na Rudniku v Ljubljani.

V PRIMERU SLABEGA VREMENA
Plan B: v kolikor se vremena ne bodo razjasnila, bo celotna prireditev, z dodatnim glasbenim programom in podaljškom do 6h zjutraj, izvedena v ljubljanskem klubu InBox.

Sveže informacije na to temo bodo sproti objavljene na spletni strani www.collegium.com in Collegiumovem FB profilu.

Ana Lipovšek - avatar

Ana Lipovšek

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

 - thumbnail