v rubriki dogodki:
.. / / / 07.01.2005

The Promise, Crisis Never Ends in Analena v Ortu

Kolektiv Dirty Skunks razbija januarsko mrtvilo z nastopom treh udarnih skupin. V četrtek, 13. januarja, bodo v Orto baru nastopili ameriški straight edge veterani The Promise, hrvaški underground heroji Analena ter nemški metalcorovci Crisis Never Ends.

The Promise skozi leta svojega delovanja ne popuščajo, temveč vedno znova udarjajo proti zastavljenemu cilju. Ta je reanimacija pozabljene scene in vzpostavitev pristnih odnosov znotraj nje. Newyorški peterec je sestavljen iz članov spoštovanih straight edge skupin 90-ih, kot so Another Victim, One King Down in Conviction. Svojo pot so kot projekt začeli leta 2001. Takrat se je zbralo pet starih prijateljev z željo pokazati svetu, da jih čas ni okoliščine nikakor niso utrudile ali strle. Izid plošče ?My true love? je napovedal, da the Promise ne pristajajo na nikakršne kompromise, temveč sledijo svojim vrednotam in načinu življenja. Njihovi redni nastopi doma in na tujem so prežeti s strastjo in neverjetno voljo. Orto klub se bo vnovič tresel.

Živi nastopi hrvaških emo prerokov Analena so garancija za nepozabno koncertno izkušnjo. Karizmatična vokalistka Ana s svojim vokalom povezuje prijetne melodije s presunljivim kričanjem. Ostali del skupine ponuja nevarno privlačen emo core, ki so ga z leti in številnimi koncerti doma in na tujem odlično izpilili. Okrepljeni s slovenskim kitaristom, bodo člani skupine na drugi januarski četrtek odigrali svoj 234 koncert. Pred nedavnim so za svojo založbo MoonLee records izdali album ?Carbon based?, ki že prejema odlične kritike. Pričakujte strast in ogenj!

Crisis Never Ends so nemška metalcore skupina, ki je s svojim delovanjem začela leta 1997. S povezovanjem hardcora in punka so začeli, še preden je to postal podzemni trend. Za njimi sta dve evropski turneji in številni koncerti s skupinami Bane, Cataract, Last Man Standing, To Die For, Misfits, Schizma, Turbo A.C.´s, Boy Sets Fire, Stigmata, Reach the sky, Himsa, Reply, Sommerset, Smokeblow, Bonehouse, Sidekick. Njihova udarna glasba bo odprla večer neposrednih ritmov, breakdownov in surove energije.

Vstopnina: 1800 SIT z rezervacijo, 2000 SIT na dan koncerta.
Kontakt in rezervacije:
dirty_skunks@hotmail.com

 - thumbnail