v rubriki dogodki:
.. / / / 29.03.2013 11:00

Ultra music festival na Hrvaškem

Kaj imajo skupnega velikani Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Porter Robinson, Sander van Doorn, Swanky Tunes, Umek, Luciano, Marco Carola, Guy Gerber, Carl Cox, Steve Aoki in Erick Morillo? Vsi, poleg še mnogih drugih, prihajajo julija v našo neposredno bližino - Split in Hvar sta namreč gostitelja Ultra Europe.

Legendarni stadion Poljud in jet-setterski otok Hvar bosta od letos naprej prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Ustvarjalci razvpitega miamijskega UMF-a se ob 15. izdaji domačega spektakla in odmevnih sestrskih projektih v čilskem Santiagu, Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu in Ibizi podajajo še na osvajanje Evrope.

Prizorišče svoje najnovejše zgodbe so, v sodelovanju s konzorcijem vodilnih regionalnih klubskih in festivalskih promotorjev, izbrali po skrbrnem pregledu dveh ducatov lokacij, jadranska obala pa jih je ob logistiki, idilični naravi, vrhunski hrani in prijetnih ljudeh navdušila tudi z izjemnim razvojnim potencialom turizma in zabave.

Pričakovanja pred regionalnim glasbenim spektaklom leta, ki bo sledil vrhunski programski in tehnični zasnovi Ultrinih projektov, so izjemna, saj so bile "early bird" vstopnice razgrabljene v nekaj urah, podobno je sledilo z drugim kontingentom, pošla pa je tudi že glavnina vstopnic za zaključni Ultra Beach party na Hvaru – za tretji dan festivala je mogoče vstopnice kupiti le še v paketih z nastanitvijo.

Najpopolnejše informacije o festivalu Ultra Europe in poti za nakup vstopnic najdete na www.ultraeurope.com nastanitev in prevoze zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel in www.travel2ultra.com.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

 - thumbnail