v rubriki dogodki:
.. / / / 30.01.2004

Uvodni hip-hop, RnB & dancehall party v Impulzu

V petek 6. februarja. 2004 ob 22.00h se bo v klubu Impulz v Mariboru zgodil uvodni, otvoritveni hip-hop, RnB & dancehall party, kjer boste za gramofoni lahko videli naslednje didžeje: DJ SupaStar, DJ Mrigo in DJ Ej.

DJ SUPASTAR

DJ SupaStar je eden najkvalitetnejših in tehnihno najbolj dovršenih hiphop DJev v Sloveniji. Vrtel je po vseh večjih partyih po vsej Sloveniji (K4, SubSub, tuk, Faraon, Veliki HipHop Festival, Mostovna). Je tudi producent. Slišati ga je mogoče na albumih Koste, Plan B, ep-jih Brodiija in Valterapa. V prihodnje pa so že pripravljena sodelovanja z Nikolovskim, Kosto in Knez Stipetom.

DJ SUPASTAR pa je pred kratkim izdal svoj prvi mixtape:

Ritem In Bluzenje - Prvi slovenski hiphop mixtape na CDju. Polnih 80min oz več kot 30 komadov kvalitetne glasbe (underground, klubska in r'n'b). Freestyli od Trkaja, Valterapa, Nikolovskega in Doše. Vse skupaj zmixano kot zna le DJ SupaStar. Je potrebno še kaj dodati?

DJ EJ

DJ EJ je član in dj skupine Plan B, ki je pred kratkim izdala svoj debut album Čarovniki. Poleg tega vodi in ureja kar dve hip-hop radijski oddaji: Hip-hop vizija (vsak torek od 23.00 - 00.30 na 107,0 Mhz - Moj Radio, Velenje) ter oddajo The Slick (vsak četrtek na 103,7 Mhz- Postaja Center, Maribor). V njegovi režiji so v Mariborskem klubu Štuk že nastopili svetovno znani raperji kot npr. Masta Ace (NY, USA), Royce Da 5 (Detroit, USA), DJ 27 (London, UK) ter skoraj vsi slovenski in hrvaški hip-hop izvajalci.