v rubriki dogodki:
.. / / / 14.07.2001

Broken Promises, Burn Hollywood Burn, Ajdovščina 10. 07. 01

Z začetkom julija smo že krepko zabredli v poletni čas, ko večina klubov zapre svoja vrata in se poda na poletne počitnice, dogajanja pa se selijo na odprta prizorišča. Z delom pa neumorno nadaljuje ekipa 13. brata.

Na torkovem koncertu se je zbralo dobrih 60 ljudi, od tega velik delež iz frankofonskega govornega področja, kar gre pripisati poreklu nastopajočih tega večera. Broken Promises so zastopali belgijske barve. Pripadajo novejši hard core šoli z močnimi, če ne kar prevladujočimi metal vplivi. Pred kratkim pa so pri založbi Good Life izdali svojo prvo ploščo Dying Before the First Step. S svojo spremljevalno ekipo so si predvsem prizadevali za čim boljšo zabavo vseh prisotnih in širjenju svojih idej, kljub trudu pa jim to ni povsem uspelo.

Še bolj intenzivno, kaotično in metalizirano so z boljšim zvokom, kar gre predvsem pripisati dodatni opremi, nadaljevali francoski Burn Hollywood Burn. Jeseni se pripravljajo na izdajo svojega prvega cd-ja, zaenkrat pa jih je moč slišati zgolj na demo kaseti. Skozi močno glasbo izražajo svoja čustva in poglede na svet, zavračajo vsakdanjost življenja, ki se jim vsiljuje in želijo od njega nekaj več na svoj lasten način. Nastop je bil sicer bolj zadovoljiv kot Broken Promises, čeprav nekoliko raztrgan, za vrati kluba pa so v preteklosti predstavila tudi večja presenečenja tovrstnega tipa.

Domen Repnik - avatar

Domen Repnik

Redaktor ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 123 člankov.

Broken Promeses - thumbnail

Broken Promeses