v rubriki dogodki:
.. / / / 14.09.2009 09:15

Dan D s simfoniki RTV-ja magično v Križankah

Novomeški rockerji Dan D so včeraj blesteli v do zadnjega kotička zapolnjenih ljubljanskih Križankah, kjer so skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija pričarali prav magičen večer, kjer smo slišali vse največje hite dendijev! Zamudniki imate priložnost, da Dan D skupaj s simfoniki ujamete na odru Križank le še danes, 14.09.!

Hiti novomeških rokerjev (z izjemo Plešeš, ki ga smo ga zaman čakali) so včeraj zasijali v novi preobleki, za katero je poskrbel Simfonični orkester RTV Slovenija z dirigentom Davidom de Villiersom na čelu.

Na Dnevu 202, kot je bil dogodek uradno imenovan, smo kot goste, videli legendarno Ditko Haberl, skupaj s Tokcem so zapele še Polona Kasal, ter Severa in brat Gal Gjurin, pa Borut Marolt (Niet) in proti koncu, ko smo pustili, da nas nosi Voda, Siddhartin Tomi Meglič.

Koncert je bil odlično izveden, zvočna in vizualna kulisa na nivoju, kot se za Dan D in Val 202 spodobi in že slutimo, da bo Dan 202 ugledal luč tudi kot živi DVD plošček, ker bi bilo res škoda ne objaviti tako odličnega dogodka kot je bil včerajšnji. Bravo Dan D, bravo simfoniki, bravo Val 202 ... video reportaža spodaj!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dan D in Simfonični orkester RTV Slovenija na Dnevu 202 - thumbnail

Dan D in Simfonični orkester RTV Slovenija na Dnevu 202

Foto: Davorin Pavlica