v rubriki dogodki:
.. / / / 31.01.2003

LeeLooJamais v Hound Dogu

Včeraj so v skoraj do zadnjega kotička polnemu Hound Dogu koncertirali LeeLooJamais (beri LiLuŽame). Brežiški sekstet s pevko Laro na čelu nam je v več kot uro in pol trajajočem rednem delu koncerta predstavil pesmi iz leta 2001 izdanega debitantskega albuma Pod vplivom, predstavili pa so tudi nekaj novih pesmi in po mojem štetju, dve priredbi.

Publika na ubrano muziciranje Lilužametov ni ostala hladna, ampak plesala, pela in se zabavala skupaj z bendom. V samem začetku je pevka Lara sicer zagrozila, da ne bo pela na odru, če publika ne bo prišla bliže in presunljivo hitro je bila publika v prvih vrstah.

Tako je na impresivnen način izničila brezno med odrom in publiko (ki ga prejšnji teden We-jem v Ortu ni uspelo). Skozi koncert so nam predstavili štikle kot so Še enkrat, Predaleč, itd, zaključili pa s super seksi vižo To je moj dan.

Ura je bila okoli polnoči, bend je zaključil z rednim delom koncertoa (točne ure na žalost ne vem, tako da se za morebitni odmih +/- parnajst minut v naprej opravičujem), publika pa jih je z glasnimi žvižgi in ploskanje privabila na oder še enkrat. Odigrali so funkadelično priredbo Wholla Lotta Love Led Zeppelinov in po moji oceni novo Il Detectivo. To pa publiki še ni bilo zadosti, zato so si priborili še en bis, za konec pa so nam ponudili še eno priredbo, tokrat You Might Need Somebody (bolj znano v izvedbi Randy Crawford oz. Shola Ame).

foto (c) Em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Bila je luc - thumbnail

Bila je luc