v rubriki dogodki:
.. / / / 07.05.2001

Loopa Party: v AG se je iskrilo in smodilo

Zvezdi večera združeni v "lajv ektu" Denki Groove sta začela nastop s predstavitvijo zadnjega albuma IBON 2000, ki se ne poslužuje klasičnega repertoarja pokajočih basov in sikajočih činel. Dvojica se je namesto tega poslužila bolj integracijskih "vajbov", ki so bili krivi za začetek dobrega partija.

Noč je začel naš stari a po srcu še vedno mladostni diđej Sputnik, ki je seveda hišni ljubljenček (rezident, da ne bo pomote) AG-ja. Nato se je zvezdilo, saj sta razsvetlila nebo Ambasade zvezdi dežele vzhajajočega sonca Denki Groove. Seveda so se "keme" zaradi takšnih ali drugačnih zunanjih vplivov zvokov (in seveda poživljajočih substanc) integrirale v kokon kolektivne zavesti, in parti je bil v polnem zamahu.

Za stopnjo višje je z malo tršimi ritmi tehna, razpoloženje dvignil nato sledeči diđej Dojaja. Med nastopom Dojaje je prišlo do supernove med zvezdami. Denki Groove je razpadla na dve rumeni pritlikavki (vrsta zvezd v astronomskem izrazoslovju : ) ), ki sta nato ena za drugo še enkrat obsijali že tako razžarjeno nebo fotoničnih impaktov viđeja Pierra Takia. Prva nova kozmična integracija je bila nastop Takkya Ishina. Sedaj kot samostojno nebesno telo, je nadaljeval v že prej ustvarjenem vzdušju, a le v tršem ritmu, ravno tako še druga polovička - diđej Tasaka...

Za konec je zelo kvalitetno - vrhunsko mešalko Allan & Heath Xone 464 4 Mono / 6 Stereo Club Mixer, s prekomernim gor in dol pomikanjem ter levo in desno vrtenjem gumbkov zasmodil diđej Bizi. Na razbeljeni mešalki bi se dalo zavreti vodo še za after tea party, ki bi ga lahko izvedli v sobotem večeru, glede na to, da se je event začel že v petek, pa ga niso!! Hauz je bil spet samo za vipovce. Zato je bilo seveda temu primerno število udeleženih. Diđeji so bili Joey Musaphia, Eddy The Fish, Paolo Barbato in Nick Tonut. Bilo je smooth.

Optimalo ravnovesje glasbe, količine (netto) folka in (bruto) zaužitih takšnih ali drugačnih substanc, je povzročalo vsem udeleženim ugodna občutja skozi vso noč. Še kdaj!

David R. in Gregor E.

AG: Denki Groove - thumbnail

AG: Denki Groove