v rubriki dogodki:
.. / / / 24.08.2000

New Age Tribes: Pumpkin

Dvodnevno pretakanje energije, zvokov, celo ljubezni in še kakšne pozitivne energije se je v soboto nadaljevalo in zlilo v house zvoke Dance Loungea in trance Crazy Lemona v Mezaninu. "Pumpkin" večer je že z imenom pritegnil vse stare obiskovalce, novi pa zagotovo ne bi imeli pomislekov ob naslednjem house večeru v "Ambasadi užitkov" na Obali.

Začetni set z manjšo časovno zamudo je dve uri s pretežno vokalnim houseom usmerjal, potenciral, spravljal do vrhuncev italijanski Dj Nick, hišni DJ house plesišča. Sledili so nežnejši, ženstveni ritmi in s svojim dveurnim setom avstrijski DJ, Marco Marino. Do vrhuncev nas je zagotovo popeljal Anglež Colin Patterson. Za marsikoga to ni bil edini vrhunec večera, saj noč še ni zamirala in tudi dan zato še ni nastopil s svojim vsakdanjim obhodom.

V pričakovanju, v navalu, v ekstazi, v najbolj mini oblekicah se je znaten del preselil v Mezanine, kjer je imel svoj trance večer Crazy Lemon. Vibracije, valovanje prijetnih zvokov in stalna želja po še, po še več, so večino zadržali v Priveeju do jutra.

Novo jutro poletja sta nam na spodnjem plesišču približala DJ-a Alfred Azzetto in Joe Montana. Kratka ekstaza s težko pričakovanimi tršimi zvoki housea je premamila celo zelo željne trancea. Plesišče je spremenilo smer, obliko, ritem in zvok.

Iz enega prostora v drugega, iz ene širine v drugo, iz enega ritma v novega ... Amabasada je bila sveža in nova tudi malo pred osmo, ko so bili na mestu že drugi, tretji, četrti žarki sonca.

Za obisk obeh večerov, petkovega Sessiona in sobotnega Pumpkina, si se odpeljal v nov dan z novim CD-jem, s preprostim naslovom "New Age Tribes".

Špela Kovšca - avatar

Špela Kovšca

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 10 člankov.