v rubriki dogodki:
.. / / / 06.11.2001

Umek strikes back v 4ki

Na večer, ko drugje plešejo čarovnice, so pri nas na plano spet pogledali privrženci elektronike, še posebej tehna. Klub K4 v novi preobleki jim je namreč namenil najlepše praznovanje, ki bi si ga lahko želeli: Aftermath event pod okriljem DJ-ev Consumer Recreation-a. Na malem flooru DJ-i Bizzy, Doyaya in Plotz, na večjem pa zvezda večera DJ Umek.

DJ-i Bizzy, Doyaya in Plotz, na večjem pa zvezda večera DJ Umek.

Slednji se je po celjski seansi še enkrat odločil zabavljačem nameniti pošteno dozo, tokrat 8-urno norenje pod njegovo taktirko. Kdor ga je hotel doživeti, se je moral kar potruditi, saj je bilo že tri ure pred začetkom pred klubom videti čakajoče, ob polnoči pa je bil K4 razprodan(!!!!). Tako jih ni bilo malo, ki so ostali pred vrati in bolj ali manj potrpežljivo čakali na prve naveličance, ki jih bodo po načelu "en ven, en noter" lahko zamenjali. Problem je bil le, da zgodnjega osipa ni bilo. Je pač "preveč dogajal'".

Nora muzika na obeh floorih, noro vzdušje, noro vroče (beseda 'savna' je morda še najprimernejša). Še dobro, da organizatorja ni vodil pohlep (v smislu prodati toliko kart, kot se da), saj bi to pripeljalo do totalne katastrofe. Drugače pa so se od česar-koli-že obnemogli lahko ohlajali zgoraj v chill-outu, dokler se tudi ta ni napolnil in segrel.

Kritika torej na račun prezračevanja in gužve na vratih, pohvala pa novi štirkini podobi, kakovostnemu ozvočenju in pravemu "halloweenskemu treatu." Glasba je živela v svojem naravnem okolju in skupaj z lučmi, ki so gradile topel, svetel, živahen ambient, poskrbela za lebdenje in miganje celotnega kluba. Na plesišču so se pletle zgodbice. Kot tista z rumenim balonom, ki se je naenkrat pojavil in povezal veliko dvorano. Vsi so bili eno. Umek pa je spet dokazal, da njegov svetovni sloves ni naključje.

Žur je trajal do zgodnjih jutranjih ur, ko ga je prekinila modra sila. Nekateri so se spravili v tople postelje, tisti bolj vzdržljivi pa ga nadaljevali po svoje. Do naslednjič.

Chicky babe - thumbnail

Chicky babe