v rubriki dogodki:
.. / / / 18.04.2001

Vse zvezde Slovenije

Minuli vikend je bilo v diskoteki Africa v Trebnjem še posebej vroče, saj se je zgodil že tretji Slovenian All Stars, na katerem je nastopila smetana slovenske techno in house glasbe. Starejši bodo rekli, da tistih resnično najboljših pravzaprav sploh ni bilo na spregled, ampak pustimo nekaj veselja mlajšim ...

Dvanajsturno miganje je privabilo mlade in še mlajše, preko sms - sporočil pa je bilo možno glasovati za najboljšega slovenskega didžeja večera. V house stilu je "neuradna" zmagovalka postala Miss Anna, v technu je slavil DJ Ulix. "Neuradna" pišemo zato, ker se je pri pravilih glasovanja nekaj zataknilo ... Vseeno je bila noč spodobno obarvana tudi za tiste, ki so na event prišli samo zato, ker niso drugje zasledili nič pametnejšega.

Marsikoga pa so na koncu neprijetno presenetili modri angeli postave, ki jih je v noči z nedelje na ponedeljek v Trebnjem kar mrgolelo, in seveda kriminalisti, ki so na w.c.-ju iskali morebitne "ikse" in tako zoprno prešlatali tudi tiste, ki z drogami niso imeli nobene zveze. Več pa preberite v naslednji številki Mladine ?

Ana Jud
www.mladina.si

Slovenial Allstars - thumbnail

Slovenial Allstars