v rubriki film:
.. / / / 15.09.2001

Seks in Heather Graham

Kaj vse se dogaja med rjuhami v New Yorku bo povedal nov film Eda Burnsa Sidewalks Of New York, katerega premiera je bila zaradi tragičnega kolapsa newyorških dvojčkov odpovedana. Kaj se je spotakljivega naučila brhka Heather Graham, lahko pove takoj kar sama!

Heather Graham, ime, ki moškim pove veliko, ženskam pa bore malo, so "strenirali" v katoliški družino in prav tako ideološko naravnani šolski ustanovi. Če mačko zapremo, le-ta podivja.

Heather dobro ve, kaj moške pripopa na platno. V Boogie Nights so bile fatalne njene rolerske sposobnosti, v Austinu Powersu pa je alegorično provocirala z imenom Felicity Shagwell. Kar je bilo popolnoma dovolj, da z geslom "Heather Graham" v iskalniku dobiš tono sličic, katere vsakega pravega moškega pripopajo na ekran in še kam drugam.

Ed Burns, Kyle Maclachlan, James Woods in Heath Ledger so njeni bivši sodelavci in nočni partnerji. Prav oni so razlog, da je Heather Graham prišla do revolucionarnega odkritja: "Seks je koristen! Mislim da je dejanje fantastično. Najbrž se človek lahko tako ogromno nauči o sebi in o drugih."

Seks bomba gre še korak naprej. "Ne vem. Mogoče bi bilo prijetno, če bi se sestajala z nekom, s komer ne delam ... (krajši premislek) ... Ja, mislim, da bom to poizkusila!" Tretje spoznanje v Heathrinem svetu seksa je najbolj kruto: "Mislim, da je varanje neizbežno." Šiba božja vsake posteljne romance. "Veliko ljudi ni dovolj odkritih drug do drugega. Upam, da bom tudi sama enkrat v srečni, dolgotrajni zvezi."

Svetlolaso dekle za konec doda še eno feministično. "Fantje se ne zavedajo, da imamo ženske z njimi veliko podobnosti. Osebno, ja, si želim zveze. Ampak fantje mislijo, da smo uboge male stvarce, ki nikoli ne čutijo poželenja. Jaz mislim, da to ni res."

Heather naj misli še naprej, saj je trenutno samska. Fantje, zdaj je pravi čas, da si priskrbite njen e-mail.

Alenka Lahajnar - avatar

Alenka Lahajnar

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 77 člankov.

Heather in petke - thumbnail

Heather in petke