v rubriki glasba:
.. / / / 13.01.2005

REM na poti v Ljubljano!

Dan težko pričakovanega koncerta skupine REM je že skoraj tu in 17. januarja bomo v ljubljanski hali Tivoli legendarne rockerje lahko spremljali in občudovali tudi na domačem terenu.

Evropski del velike turneje R.E.M., na kateri promovirajo novi album "Around The Sun", se je začel s spetakularnim koncertom v Lizboni. V pol tretji uri igranja so R.E.M. portuglaskim fanom pripravili celo biografijo skupine z osemnajstimi komadi v uradnem delu in v neuradnem delu ponudil nepozabno"Man On The Moon".

Še zanimivost, skupino bo v Ljubljano pripeljalo zasebno letalo, sedem avtobusov s 65 člani osebnega spremstva, opremo bodo pripeljali s sedmimi tovornjaki, za razsvetljavo potrebujejo 1000 AMPS moči, meli bodo tudi 4 video projekcije, 5 km kablov, velik oder, dimenzij 26 x 12 metrov in skupino stoosemdesetih ljudi, ki bodo skrbeli za varnost in tehniko na dan nastopa.

Zanimanje za turnejo je izjemno, večina koncertov je že razprodana, za ljubljanski večer pa je na voljo še nekaj vstopnic, ki jih lahko kupite na uradnih prodajnih mestih, seznam najdete tukaj.

Do jutri pa na ŽVPL sodelujete tudi v nagradni igri in se potegujete za eno vstopnico za ljubljanski koncert ali najnovejši CD skupine.

Miro Majcen - avatar

Miro Majcen

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 04.06.2004 na ŽVPL-u skupaj objavil 35 člankov.

REM v Hali Tivoli - 17. januarja 2005 - thumbnail

REM v Hali Tivoli - 17. januarja 2005