v rubriki glasba:
.. / / / 08.12.2009 08:11

Alicia Keys promovira nov album na Facebooku

Alicia Keys je včeraj zvečer objavila svoj novi album The Element of Freedom ekskluzivno na največjem socialnem omrežju. Na njeni Facebook strani boste vsi, ki boste postali oboževalci Alicie na #FB-ju lahko poslušali novi album, ki prihaja na police trgovin 15. decembra, brezplačno!

Medtem ko je superskupina Them Crooked Vultures za promocijo albuma uporabila YouTube se je Alicia kot prva glasbenica na svetu odločila, da promocijo naredi na Facebooku in ne na MySpaceu, za kar ji seveda čestitamo, ker je Facebook veliko bolj kul kot MySpace.

Alicia si bo tako povečala število oboževalcev na Facebooku - trenutno jih ima več kot 1.3 milijona, kar je precej več kot na Twitterju, kjer jo sledi le okoli 600.000 tviterašev. Če hočete album The Element of Freedom poslušati, morate postati oboževalec Alicie Keys na Facebooku in vseh 14 pesmi boste lahko slišali v celoti.

Alicia za promocijo uporablja novo aplikacijo, ki jo je razvilo podjetje Involver, ki pomaga blagovnim znamkam in podjetem pri povezovanju z uporabniki v socialnih omrežjih. Upamo, da bodo podoben pristop ubrali še mnogi drugi (tudi domači) glasbeniki.

Vir: TechCrunch

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Alicia Keys objavila The Element of Freedom ekskluzivno na Facebooku - thumbnail

Alicia Keys objavila The Element of Freedom ekskluzivno na Facebooku