v rubriki glasba:
.. / / / 24.01.2002

Dannii podpisala pogodbo z založbo London Records

Dannii Minogue je podpisala pogodbo z London Records, po kateri naj bi za založbo izdala šest albumov. Za Danni se je po poročanju tabloida The Sun zanimalo še nekaj založb, vendar se je odločila za podpis pogodbe z London Records. Predstavniki založbe je povedal, da je pogodba vredna "veliko vsoto" denarja.

Dannii (sicer mlajša sestra bolj slavne Kylie Minogue) je novembra prišla na vrh britanskih dance lestvic s singlom Rive - Who Do You Love Now, prvi single pri novi založbi pa naj bi ugledal luč sveta v začetku poletja. Album pa naj bi bil izdan še v tem letu.

Tako kot Kylie, je tudi Dannii začela svojo pot v žajfastih nadaljevankah - že pri sedmih letih je namreč nastopala v nadaljevanjki Skyways in v mnogih drugih. A vendar jo je Kylie "premagala" na avdicijah za nadaljevanjki The Sullivans in Neighbours. Prav ti pa so Kylie prinesli medijsko in še kakšno pozornost in kasneje nesluteno slavo.

Je prišel čas, ko bo Dannii poravnala račune in zasenčila Kylie? Čeprav ji nekateri poznavalci letos"prerokujejo" vrhunec kariere, tega zagotovo ne bomo vedeli do izdaje solo singla. Zato do tedaj raje uživajmo v fotkah spodaj.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dannii - thumbnail

Dannii