v rubriki glasba:
.. / / / 07.10.2010 11:50

Eva Longoria Parker bo vodila letošnje MTV EMA

Madrid bo 7. novembra gostil že 17. podelitev glasbenih nagrad televizije MTV. Podelitev bomo v živo lahko spremljali tudi na regionalnem programu MTV Adria. MTV je danes oznanila, da bo letošnjo podelitev nagrad MTV Europe Music Awards 2010 vodila svetovna superzvezdnica Eva Longoria Parker!

Zvezdnica serije Razočarane gospodinje, filantropistka in stilska ikona je svoja pričakovanja in navdušenje izrazila z besedami:

Razburjenost niti približno ne opiše mojih občutenj ob tem, da bom vodila MTV-jeve Europe Music Awards 2010. Da bom to lahko storila v tako čudovitem mestu kot je Madrid, je samo smetana na torti. Komaj čakam vse imenitne nastope in nepopisno vesela sem, da sta med največkrat nominiranimi izvajalci letos tudi dve zares izjemni ženski, ki v tem trenutku ustvarjata najrazburljivejšo pop glasbo med vsemi!

Eva bo tako stopala po bleščečih stopinjah Katy Perry, Snoop Dogga, Justina Timberlakea, Borata in mnogih drugih, ki so že bili gostitelji podelitve nagrad EMA. Brez dvoma bo dvojezična igralka že tako ali tako razgreto špansko mesto Madrid razvnela z Latino vročico.

Znanih je še več nastopajočih

V soju luči se bodo tudi tokrat znašla svetovna glasbena smetana. Zaenkrat so svoj nastop na podelitvi potrdili Linkin Park, Katy Perry, Kings Of Leon, Ke$ha in Kid Rock. Ke$ha je povedala: “Madrid, pazi se, ker se prihajam zabavat in obljubljam, da bo zares noro!”

Best Adria Act

Še vedno pa poteka boj tudi za nagrado Best Adria Act, kjer se letos za zmagovalca potegujejo Leeloojamais, Gibonni, Edo Maajka, Gramophonedzie in Negative. Glasovanje poteka na spletni strani ema.mtvadria.com.

Za MTV.si

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Eva Longoria Parker bo voditeljica 2010 MTV EMA / foto: MTV - thumbnail

Eva Longoria Parker bo voditeljica 2010 MTV EMA / foto: MTV