v rubriki glasba:
.. / / / 22.08.2001

Funky dive izdale drugi The Best Of

V torek, 21. avgusta je izšel že drugi komplet naj naj naj hitov skupine En Vouge. Funky dive, ki so nam v zadnjem desetletju prejšnjega tisočletja so, kot se zdi, prepustile svoje mesto naslednicam tipa Destiny's Child in ostalim, nostalgikom pa ponudile The Very Best Of En Vogue.

En Vouge, štiri dekleta (Cindy Herron, Terry Ellis, Maxine Jones in Dawn Robinson) so se v orbito šovbiznisa lansirale leta 1990 z albumom Born To Sing, svoj uspeh nadaljevale leta '92 s Funky Divas in leto kasneje izdale EP Runaway Love, na kateri je bila tudi več legendarna priredba sobork Salt N' Pepa - Whatta Man. Leta '95 sta Cindy in Maxine odšli na porodniški dopust, '97 pa posnele single Don't Let Go (Love), kmalu za tem pa je Dawn odšla in se posvetile solo karieri. Sledil je tretji album EW3, prvi Best Of in Masterpiece Theatre. In sedaj, po štirih albumih drugi, tokrat Very Best Of.

Na ploščku najdemo sledeče štikle, ki nas bodo spomnile na že skoraj pozabljena devetdeseta:Hold OnFree Your MindMy Lovin' (You're Never Gonna Get It)Don't Let Go (Love)Give It Up, Turn It LooseWhatta Man (featuring Salt N' Pepa)LiesWhateverLove Don't Love YouYou Don't Have To WorryWaitin' On YouRunnaway Love (with Fmob)Giving Him Something He Can FeelDon't GoLet It Flow
Hold On (hip hop remix)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Glej En Vouge - thumbnail

Glej En Vouge