v rubriki glasba:
.. / / / 27.06.2002

Gallagher najavil najboljši album in razpad Oasis

Liam Gallagher verjame, da so Oasisi blizu tega, da naredijo najboljši album v karieri in da če bo potem prišel čas slovesa, potem naj bo temu tako. Kot smo že poročali bodo Oasis album Heathen Chemistry izdali julija - natančneje že drug teden, v ponedeljek 1. julija.

Kljub temu se najverjetneje nimamo bati kakšnega prehitrega razpada, če bodo tudi mesta na lestvicah dovolj visoka. Kdo pa bi v času ko največ služi menjal službo? No, nasprotno bo, če se album in singli ne bodo prijeli, kar pa je težko verjeti, ker je Hindu Times že kraljeval na vrhu britanskih lestvic. Dobro stanje na lestvici pomeni dober zaslužek, pritisk fenov in nenazadnje še poslovilna turneja.

Zaključek: Oasis že vedo, kaj delajo. Dvigovati prah o morebitnem razpadu skupine nekaj dni pred izdajo albuma je pač del šovbiznisa, pa naj bo tako, če že hoče biti. Lani, ko so Oejzis praznovali deseto obletnico, sta se oba brata znesla nad Damonom Albarnamom, Posh Spice in Eminememom, da o ekscesih prejšnih let niti ne govorimo ("Američani imajo zelo slab okus, zato se pojavljajo skupine kot Backstreet Boys. Zanič so. Postreliti jih bi bilo treba.").

Več o zadnjih Liamovih izjavah pa najdete na ananova.com ...

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Liam - thumbnail

Liam