v rubriki glasba:
.. / / / 03.03.2002

George Michael in noseči britanki

Verjetno je veliko vas že videlo novi videospot George Michaela z imenom Freeek, ki se trenutno vrti na različnih glasbenih teve kanalih, le malo od vas pa verjetno ve vsoto denarja, ki so porabili za ta video. Vsota, ki je res zelo, zelo velika pa znaša, če verjamete ali ne, približno 1.5 miljona evrov (kar je preko 330 milijonov SIT).

Wow - kakšna vsota, je bila moja prva misel ko sem slišal to cifro. Nasvet za vse, če ga imate radi ali ne, je sledeč. Oglejte si ta video s katerim denarjem bi se mi navadni smrtniki z veseljem odpravili v pokoj in celo življenje uživali!

***

Članica britanske pop skupine Atomic Kitten, Natasha Hamilton bi naj bila v 4 mesecu noseča! V kolikor je to res, bomo najkasneje videli čez 5 mesecev. Za sve njihove oboževalce in fane, med katerimi sem tudi jaz pa upam to, da ne bo storila enako kot je storila prejšnja članica Kerry Katona, ki je zapustila skupino iz podobnega razloga. Tedaj je pričakovala namreč otroka z Bryanom od Westlife, s katerim se je pred kratkim tudi poročila.

***

Naslednja iz kategorije britanske pevke, ki so noseče pa je bivša članica iz skupine Spice Girls Victoria Beckham, žena zelo znanega nogometaša Davida Beckhama. Njunemu prvemu sinu sta dala ime Brooklyn, favorizirano ime sedaj bi pa naj bilo Paris. Če bi bili hudomušni bi lahko dejali, da dajeta imena otokom po mestih, kjer sta jih ... {sami dokončajte stavek}.

Viktor

Članek objavljen v sklopu akcije Dnevi odprtih vrat.

George Michael - thumbnail

George Michael