v rubriki glasba:
.. / / / 08.04.2003

Hladno pivo vrača udarec

Skupina Hladno Pivo že več kot mesec dni neprodušno zaprta v novem studiju poznanega producenta Denykena, in da neumorno končuje snemanje novega albuma, po mnenju mnogih najboljšega, kar so do sedaj posneli.

Novi studijski album se imenuje Šamar ( Udarec), kot se tudi imenuje skladba, s katero je Hladno Pivo že konec lanskega leta najavilo novi album.

Album Šamar bo "zdrmal" mnoge, ki se v njem prepoznajo,na albumu pa sodeluje veliko gostov, s katerimi se bo Hladno Pivo predstavilo v popolnoma novi sliki, ki je nastajala na dolgotrajnih, tako višinskih,kot nižinskih in pivskih, na katerih jih je kot trener in prijatelj, do vrhunca forme pripeljal ravno Denis Mujadič - Denyken.

Izmed gostov naj izvzamemo samo letošnji dobitnik nagrad Porin in Crni mačak, raper Edo Maajka, ki je s Hladnim Pivom že zdavnaj ,zaradi prijateljskih vezi, ki ga povezujejo s skupino,želel sodelovati:s skupnimi močmi in enakim pogledom na okolico so napravili idealen spoj hip hopa in punka.

Album izide v začetku maja, izidu pa sledi turneja po državah bivše YU, prvi PROMOCIJSKI koncert pa bo na DAN ZMAGE, 9. maja v ljubljanskem Hound Dogu.

P.R.

Hladno pivo - thumbnail

Hladno pivo