v rubriki glasba:
.. / / / 22.10.2001

Jackson strašno osamljen

Michael Jackson si na vso moč prizadeva, da bi svojo novo uspešnico, ki nim nič opraviti z njegovim pravkar izhajajočim novim albumom Invincible, pač pa je nekakšno nadaljevanje zgodbe znamenite popevke We Are The World, gre torej za dobrodelno gesto, za pomoč prizadetim v terorističnih napadih na ZDA, posnel s čim več znanimi glasbeniki.

Skladbo z naslovom What Will I Give naj bi po prvih poročilih iz Jacksonovega tabora izpred nekaj tednov slavni pevec posnel v družbi z Myo, Britney Spears, skupino N'Sync in še nekaterimi.

A so se stvari spremenile. Večina tistih, ki so najprej rekli da, se je premislila z izgovori, da pač nimajo časa in podobno. Jackson je tako sklednil, da bo zaveznike poiskal med manj znanimi glasbenimi zvezdami.

Po zanimivi anketi izvedeni med ameriškimi najstniki ali mlajšimi najstniki, otroci med 11. in 14. letom, je kar 37% vprašanih odgovorilo, da bi si za prihajajočo noč čarovnic najraje omislili masko Michaela Jacksona.

Drugi na lestvici najbolj grozih ali pa najbolj zastašujočih je (verjetno zelo užaljeni) Drakula (25%), tretji s pribljižno 20% odstotnim deležem pa Bill Gates. Te tri osebe se torej zdijo ameriškim otrokom najbolj grozne.

Ali ima prva novica kaj skupnega z drugo? Nič, ali pač?

Domen Rožič

Michael Jackson - thumbnail

Michael Jackson