v rubriki glasba:
.. / / / 19.10.2004

Je Miki Miška res peder?

Na naših straneh se pogosto ukvarjamo z nenavadnim in neraziskanim, pri reševanju tokratne uganke pa so nam na pomoč priskočili fantje iz socialno erotičnega punk tria D.D.V., ki pridno ustvarjajo nove skladbe in tokrat so se lotili risanega sveta Walta Disneyja...

Dolgi dve leti so bili D.D.V. v svetu Walta Disneyja, kjer so se skupaj z Jako Racmanom, Stricem Skopušnikom, Plutonom in Pepetom družili, popivali in seveda tudi osvajali dekleta. A zadeva ni imela le zabavne plati, saj so v tem času izgubili več kot pol milijona SIT in se v resnični svet vrnili z dolgimi nosovi.

Poleg dolgih nosov in velikih dolgov so ostali še brez založbe in perspektivni glasbeniki so se znašli v velikih težavah. Po skrbnem raziskovanju posnetkov, ki jih je spretno beležil režiser Babo, so ugotovili, da je krivec en sam - Miki Miška!

O temnem zakulisju pisanega sveta boste več izvedeli v začetku novembra, ko bo videospot Miki Miška je peder prišel na televizijske ekrane, za kar je zaslužna tudi produkcija RTV Slovenija, kjer bo 30. oktobra moč videti tudi pol urni posnetek nastopa skupine v radijski oddaji Izštekani.

Napnite oči in ušesa, saj boste deležni mnogih šokantnih razkritij, bodite pa prepričani, da D.D.V. še niso rekli svoje zadnje besede in odigrali zadnje note.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Miki Miska in DDV - thumbnail

Miki Miska in DDV