v rubriki glasba:
.. / / / 02.04.2004

D.D.V. so posneli nov videospot

Melodični grosupeljski punk trio D.D.V., katerih prvenec Davek na dodatne vibracije smo na naših straneh predstavili pred kratkim, bodo na televizijske postaje že v kratkem poslali svoj tretji videospot - po izredno uspešnih Miss Lee in 7 dni, bodo tokrat poskušali navdušiti z vizualizacijo skladbe Cura.

Redni bralci naših člankov in seveda poslušalci glasbe skupine D.D.V. dobro veste, da gre za skladbo, ki je odpeta v hrvaškem jeziku in ki opeva žalostno zgodbo o fantu, ki mu kamion povozi dekle! Prav takšna bo tudi zgodba videospota.

Videospot so snemali v središču Zagreba z režiserjem Zvonimirjem Rumboldom, v glavno vlogo pa se je odlično vživela simpatična Lejla. Med nič hudega slutečim sprehodom po mestu jo nenadoma nekaj preseneti...

Člani skupine ogled videospota in poslušanje besedila priporočajo vsem parom, ki so na robu razpada, hkrati pa želijo z njim opozoriti tudi voznike kamionov, naj bodo na cesta zelo, zelo, zelo previdni. Člani D.D.V. imajo smisel za humor, kar vseskozi dokazujejo in verjamem, da se jim boste tudi tokrat nasmejali. Videospot lahko pričakujete na vaših priljubljenih TV postajah po 10. aprilu!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.