v rubriki glasba:
.. / / / 01.10.2001

Jennifer Lopez se poroči

Poročila se je J-Lo a.k.a. Jennifer Lopez, zadnja leta brez dvoma največja zvezda iz sveta zabavne industrije. Pevka, igralka in plesalka, ki je 24. julija dopolnila 31 let, je bila od leta 1997 do lanskega božiča spremljevalka razvpitega reperja Seana Combsa, bolj znanega kot Puffa Daddyja.

Romanca z zloglasnim reperjem se je začela na snemanju njegovega spota Been Around The World, v katerem nastopa kot kraljica izmišljenega cesarstva, Puff Daddy, ki je v isti zgodbi prebegli heroj, pa na njenem dvoru pravljično prepreči njeno zastrupitev oz. usmrtitev. Še pred to klasično skupinsko sceno pa Puff Daddy v svojih prevzetnih mislih z izbranko svojega srca tudi divje zapleše v ritmu salse.

Ta prizor je bil označen kot uvod v burno razmerje, ki se je končalo s procesom, na katerem se je bojeviti reper moral zagovarjati zavoljo ilegalne posesti orožja enega od njegovih spremljevalcev, ki je tudi za božič leta 1999 tudi rožljalo v enem od manhattanskih nočnih klubov. Puff je bil na sodišču oproščen, njegov mlajši pajdaš, tudi reper Shyne pa je dobil kar enajst let kehe, voznik ter Lopezova pa sta bila prav tako pogojno izpuščena.

Jennifer Lopez, ki je bila do sedaj poročena že dvakrat, in to vselej s plesalci, je tokrat zvestobo prisegla koreografu in plesalcu Chrisu Juddu, s katerim sta sodelovala pri nekaj njenih zadnjih projketih. Teh pa nikakor ne manjka, saj je npr. lani poleti Lopezova izdala drugi solo album, istočasno pa je kino dvorane polnila njena statua v filmski uspešnici Celica, Wedding Planer ali Načrtovalka porok pa je naslov njenega zadnjega filma.

J-Lo in Chris sta se poročila v Kaliforniji, na privatnem posestvu v zaledju Santa Monice in to v družbi staršev in le najbljižjih prijateljev. Pred dvema letoma si je Lopezova, njeni starši izhajajo iz Puerto Rica, rojena pa je v Bronxu v New Yorku, svoje noge zavarovala za rekordnih milijon dolarjev. Letos pa so jo že drugič prograsili za najbolj seksi Zemljanko.

Gostiteljica medenih tednov Judda in Jennifer naj bi bila Italija.

Florjan Majcen

Mladoporocenca - thumbnail

Mladoporocenca