v rubriki glasba:
.. / / / 25.02.2005

Nemirni in neumorni D.D.V.

Skupina D.D.V. je še vedno brez managerja in založbe, vendar to še ne pomeni, da nič ne delajo. Prav nasprotno! Že na koncertu ob šestletnici delovanja v Grošu so ponujali nekaj "homemade" CD-jev in DVD-jev, ki se jim je pridružilo še nekaj nove ponudbe...

Najprej CD - in sicer Miki Miška + Bonus!, na katerem boste našli tri videospote - nekoliko drugačno Miss Lee, pa 7 dni in seveda tudi skladbo Cura, žal manjkata zadnji uspešnici Alkohol in Miki Miška. Velika, velika škoda! Ogledamo si lahko tudi posnetek gostovanja D.D.V. na TV Varaždin, kjer jih je mladina sprejela odprtih rok.

In kaj še? Studijsko različico skladbe Miki Miška in sedem živih posnetkov z njihovega koncerta v Orto baru - Vomit in Vse se je izšlo, pa predelavo Let's dance, Spoznou, predrugačeno Miss Lee, še en tribute in sicer Wonderful World ter v zaključku še Amazing Grace (z gostujočim saksofonom) in Alkohol.

Posnetki so daleč od popolnega, vendar dovolj kvalitetni, da vam pričarajo odlično vzdušje in razpoloženje na D.D.V. koncertih. No, slednje si lahko ogledate na kar dveh DVD ploščkih. Na prvem lahko vidite posnetke z lanskega gostovanja na festivalu Viva La Pola v Puli, kjer je hrvaško občinstvo dobesedno norelo ob njihovi glasbi in še nastop s festivala Zmaj 'ma mlade avgusta v Postojni, kjer je bila prisotna tudi naša ekipa.

Drugi DVD je izredno aktualen, saj je na njem zabeležen koncert s praznovanja šestletnice v grosupeljskem klubu Groš z naslovom Fucking six years, kjer so kot gostje nastopili Jaka Janežič (saksofon), Robert Likar (kitara) in sam Omar Naber (vokal). Poleg tega pa še vrsta zanimivih fotogalerij s koncertov skupine skozi različna obdobja njihove kariere.

Vse tri izdelke, poleg tega pa tudi nove majice, kjer je še enkrat več ovekovečena ljubezen skupine do Mikija Miške, lahko po ugodnih cenah naročite prek spletne strani, kjer si boste lahko ogledali tudi najnovejši videospot, slišali nekaj malega glasbe ter se informirali, kje D.D.V. v bližnji prihodnosti nastopajo.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

DDV - thumbnail

DDV