v rubriki glasba:
.. / / / 04.03.2001

Nova plata Dicky B. Hardy

Dicky B. Hardy, domači žgalci nabiritih kitar se vračajo na sceno s tretjo ploščo, ki nosi naslov You Can't Go Halfway And Get In. Bend in prvi predposlušalci so nad plato, ki bo izšla 12. marca letos navdušeni, šušlja pa se, da so se Dikiji odločili stopiti tudi v baladne (!?) vode.

Album You Can't Go Halfway And Get In je tako kot prejšnjega sproduciral Aldo Ivanič (Bast, Borghesia), za mastering pa je poskrbel gospod Janez Križaj iz studia Metro. Enajst novih komadov je bilo posnetih v studiu na Metelkovi, šušlja pa se, da je plata daleč najboljša stvaritev DBH doslej, tudi zato, ker so posnetki po daljšem času vladavine dveh kitar spet podprti z basom.

Bend si je od izdaje prejšnje plate I Whistle You Dance nabral polno vrečo rokenrol izkušenj, turneji po Evropi in ZDA (kjer so igrali tudi z Wanda Chrome & The Leather Pharaohs, Dead Moon, ...), promocija nove (oštre) plate pa bo 12. marca v ljubljanskem KUD-u France Prešeren, pred tem pa jih bo mogoče videti na podelitvi letošnjih Bumerangov.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Plakat Dicky B. Hardy - thumbnail

Plakat Dicky B. Hardy