v rubriki glasba:
.. / / / 17.06.2010 12:22

Razpis za Klubski maraton Radia Študent 10!

Čas je, da mladi bendi in posamezni ustvarjalci zavihate rokave, pljunete v roke in se prijavite na edino pravo turnejo pri nas – že deseti Klubski Maraton 10! Prijavijo se lahko vsi manj uveljavljeni glasbeni izvajalci širokega žanrskega razpona, mladi, zagnani, ustvarjalni, inovativni, drzni, radikalni in manj radikalni, rokerji, pankerji, metalci, džezerji, elektrončkarji, hiphoperji in tisti ki ste nekje vmes ali povsod …

Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo na podlagi razpisa izbrala šest obetavnih bendov ali posameznikov, z majhno koncertno in studijsko kilometrino ter opazno naravnanostjo k iskanju kreativnih in svežih izraznih možnosti.

Izbranim bomo omogočili žive koncerte na Radiu Študent, snemanje v studiu Radia Študent, turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, nastop na zaključni prireditvi, ki bo potekala v Ljubljani, objavo dveh skladb na kompilaciji Klubski maraton 10 ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu.

Prijava mora vsebovati

  • vsaj tri posnetke (z naslovi skladb, zaželena so tudi besedila) v audio obliki (ne na mp3 ali DVD formatih),
  • kratko predstavitev in navedene glasbene izkušnje zasedbe / posameznika,
  • kontakt (ime in priimek kontaktne osebe, poštni in elektronski naslov ter telefonsko številko).

Informacije o prejšnjih Klubskih maratonih dobite na luka.zagoricnik@radiostudent.si, na telefonski številki 01/24 28 814....

Ustvarjalci naj pošljejo svoje posnetke skupaj s svojo predstavitvijo do 24. junija 2010 na naslov:

Radio Študent
Glasbeno uredništvo
Za Klubski maraton 10
Cesta 27. aprila 31, XIV / 6
1000 Ljubljana

Vtisnite svoj pečat v slovensko glasbeno podtalje in postanite del najdaljše in najbolj glasne glasbene karavane Klubskega Maratona 10 Radia Študent !!!

Za Radio Študent

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail