v rubriki glasba:
.. / / / 20.07.2001

Senzacija Maričke Keričeve

Marička Keričeva ali po domače Mariah Carey je trenutno na stari celini, kjer promovira svoj novi album / film Glitter. Pesem Loverboy z prej omenjenega albuma je bila v obliki singlice izdana pred nekaj dnevi. Plošča bo izdana 21. avgusta, le nekaj dni za tem pa bo tudi evropska premiera filma.

Oboževalci po Evropi pa so več kot navdušeni nad Maričkinimi promo dejavnostmi, saj je, kamorkoli pride Mariah takoj nepopisna gneča. Tako jo oboževalci najdejo na letališčih, pred TV in radijskimi postajami, pred hoteli, kjer ponekod tudi kampirajo in čakajo na svojo heroino.

Mariah pa na obletavanje fanov pravi: "Čutim, da sem zelo povezana s svojimi oboževalci - naj se zgodi karkoli, oni stojijo za menoj - in zato sem jim zelo hvaležna." Zaenkrat je Mariah obiskala Pariz, Koln, Berlin, Madrid in London.

Glitter pevkina plošča za založbo Virgin, s katero je aprila podpisala pogodbo vredno več kot 17 milijon dolarjev. Mega-zvezda, ki je segla v srca tinejdžerjev s super hitom Without You pa naj bi za vsak album dobila še dodatnih 25 milijončkov, dolarjev seveda.

Povezave:
www.mariahcarey.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Podpisovanje - thumbnail

Podpisovanje