v rubriki glasba:
.. / / / 12.05.2004

Skupina Bohem bo skušala prepričati še v drugo

Skupino Bohem in njihov prvenec Življenje ni zločin smo predstavili pred kratkim, pred dnevi pa smo dobili obvestilo, da so fantje in dekle pripravili še drugi singl s prvenca in sicer skladbo 9. junij, ki so jo za singl izbrali oboževalci skupine, seveda pa so nekaj pripomogle tudi dobre kritike.

Naj vas spomnim, da je bila njihova prva uspešnica skladba Kraljica sanj, kjer se jim je pridružila tudi Lara Baruca, skladba 9. junij pa odpre ploščo (to je tudi datum rojstva njihovega pevca Matica Jereta), morda njena največja posebnost pa je citat iz pesmi Janeza Menarta.

O sami skladbi se mi je v recenziji plošče zapisalo naslednje: Plošča se začne s skladbo Deveti junij, ki jo krasita zmes akustike in godal, vse skupaj pa imenitno zaokroži odločen moški vokal. V poklon so Bohem v pesmi uporabili tudi citat Janeza Menarta.

Kaj vse so v pesmi še povedali, seveda preverite na njihovem prvencu ali pa s pomočjo radijskih postaj, kjer se je skladba 9. junij že začela vrteti. Za vse ostale koristne informacije pa klik na njihovo spletno stran...

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Bohem - thumbnail

Bohem