v rubriki glasba:
.. / / / 11.01.2005

Tha Flow izdali prvenec Red Fish

Skupina Tha Flow je končno uspela izdati svoj prvi prvenec Red Fish. Ska-Punk-Hip hop sedmerica je pripravljala material za ploščo že dolgo časa in ga pilila na številnih nastopih.

V studiu so se odločili za 14 energičnih in hkrati reprezentativnih pesmi. Album je izšel pri Celi Pametni Založbi (med drugim izdali Slon in Sadež, naio ssaion, Dalaj (Ali En).. Prvi single Take it Away pospremljen z videospotom je že nekaj časa mimo, drugi single in videospot za skladbo Alcohol & Violence bo predvidoma zunaj januarja 2005.

Skupino Tha Flow je ustanovil Chirs Van Der Merve, ki prihaja iz Južnoafriške republike in je nekakšen zaščitni znak skupine. Chrisu glasba ni bila tuja že domačem Capetownu, saj je že tam deloval v mnogih glasbenih skupinah. Ob ustanovitvi so Tha Flow delovali kot kvartet, kasneje se jim je pridružila še brass sekcija in DJ. Ob izgubi prvega bobnarja se je skupini pridružil bivši član skupine Elvis Jacskon Sašo Kotnik in s tem je skupina dobila še dodatno gonilno silo. Sedaj skupino sestavljajo: Chris Van Der Merve (vokal), Andrej Jerman Blažič (kitara), Blaž Mehkota (Bass), Tadej Bizjak (Sax) , Martin Hladnik (trobenta), DJ Van Alek (gramofoni) in Sašo Kotnik (bobni). Skupina je že nastopala na večjih odrih po Sloveniji, kjer je vedno pustila svoj pozitivni energijski pečat. Zdaj se že pripravljajo na prihajajočo promocijsko turnejo, kjer bodo nadaljevali s svojimi pozitivnimi vibracijami.
Go With tha Flow!

 - thumbnail