v rubriki glasba:
.. / / / 25.10.2009 18:30

U2 jutri (zgodaj) zjutraj v živo na YouTube-u

Jutri zjutraj, ob 4:30 po našem času bodo irski rockerji prenašali svoj koncert na Youtube-u, čeprav je bilo sprva rečeno, da bo prenos le v 16. državah, med katerimi ni bilo Slovenije, jih kot kaže BOMO videli po vsem svetu!!! Na naslovu youtube.com/u2 boste lahko spremljali koncert irskih rockerjev s stadiona Rose Bowl v Pasadeni, California.

Če še niste videli njihovega koncerta turneje 360° (ŽVPL-ovci smo jih videli na Wembleyu) si boste koncert lahko ogledali na spletu, v živo (čeprav smo prej omenjali, da bo spletni prenos viden le v ZDA, Veliki Britaniji, Franciji, Kanadi, Italiji, Španiji, na Japonskem, v Braziliji, Avstraliji, na Novi Zelandiji in na Irskem, v Mehiki, Indiji, Izraelu, Južni Koreji in na Nizozemskem) temu ni tako!

V živo po vsem svetu

Čeprav smo prej napovedovali samo koncert za 16 držav srečnic, je jasno, da bo prenos globalen: tako na uradnem YouTube blogu (" ... YouTube users all around the world can tune in ...") kot na uradni strani U2 ("We've just heard you'll be able to watch U2's live stream on YouTube where ever you are. Enjoy the show!")!!!

Juhuuuu!

Kot zanimivost: spodnji napovednik za koncert si je ogledalo več kot milijon ljudi ... le koliko jih bo videlo prenos koncerta v živo?

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

U2 v živo na YouTube-u - thumbnail

U2 v živo na YouTube-u