v rubriki glasba:
.. / / / 19.03.2004

Veliki EU koncert v Budimpešti - na njem tudi Siddharta?

Naslednji mesec bo v Budimpešti potekal gigantski koncert. Med nastopajočimi bodo svetovno znana imena iz sveta glasbe. Sodelovale bodo glasbene skupine iz držav, ki so članice ali pa bodo postale članice EU s 1. majem. Iz vsake države bo nastopila po ena glasbena skupina. Katera bo ta skupina, pa bo odločilo glasovanje na internetu.

Tudi vi lahko glasujete za vam najljubšo skupino iz vsake države. Od naših lahko izbirate med Siddharto, Tinkaro Kovač in Karmen Stavec. Siddharta trenutno vodi pri glasovanju, a za fanti ne zaostaja kaj dosti Tinkara.

Med ostalimi državami, kot je na primer Velika Britanija, vodijo Sugababes, Finsko bo verjetno zastopala skupina HIM, Irsko The Corrs, Nemčijo Scooter in Italijo Eiffel 65, nič pa še ni dorečeno, saj je do koncerta še 40 dni in pri glasovanju se lahko še vedno zgodi preobrat.

Koncert bo štartal 30. aprila s pričetkom ob 19. uri, nastopi skupin in razne prireditve na temo EU pa se bodo zavlekle vse do nedelje, 2. maja 2004.

Če se boste odločili za izlet v Budimpešto med prvomajskimi prazniki in obisk koncerta, vstopnice ne boste potrebovali, saj je koncert ... hja to najraje slišite ali preberete: zastonj. Za nastopajoče lahko glasujete tukaj!

Nika Zupanič - avatar

Nika Zupanič

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 2 člankov.

Tomi M - thumbnail

Tomi M