.. / / / 27.12.2001

Obvestilo uredništva: veseli december se je začel tudi za nas

Drage bravke (bralke), spoštovani bravci (bralci). Sporočamo vam, da je naša redakcija uradno zapadla v pangalaktično rajanje in je že od predvčerajšnjim precej na slabem glasu.

Vsi dopisniki/ce se blazno trudijo, da bi kar se da dobro zabavali (predvsem v nočnih uricah), glavnega in/ali odgovornega urednika v spremstvu "rezident" fotografa in prijateljev / znancev pa so vidni v ljubljanskih lokalih kot so Orto (Orto bar in Orto klub), pr' pedrih (Metelkova, Hiška 666), Maribor (Čuj ti v Ljubljani si), v Hound dogu (Hound dog), Čarliju (Svizec Čarli) in drugje, zadnjič pa so brezmejno popivali pred tisto turško stojnico, kjer imajo zelo "nebutalno" medico - toplo odsvetujemo.

Za nove lokacije sprejemamo predloge. So v vseh agregatnih stanjih: stoječem, sedečem in ležečem/spečem, zato prosimo za razumevanje vse obiskovalce lokalov kakor tudi oštirje.

Pomagajte ŽVPL-u

Najbrž ste že ugotovili, da so vse naše moči uperjene v spremljanje "tekočih zadev", zato se bomo odpovedali vsem aktualnim zadevam v svetu pop kulture in v svetu nasploh, pa tudi širše, če smo natančni.

Vse pismene prijatelje ali simpatizerje ŽVPL-a (ki so za vsaj kakšen spis "fasali" štirico ali višje), naprošamo, da nam v teh težkih časih pomagajo po vseh svojih močeh. Vse članke o vseh temah bomo z veseljem sprejemali (prebirali) vsak dan med 17.00 in 19.00 uro na e-poštni naslov urednistvo@zvpl.com.

P.S.: Kylie ruls!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Glavni in odgovorni urednik - thumbnail

Glavni in odgovorni urednik