v rubriki dogodki:
.. / / / 26.03.2011 15:29

Tretji Twestival najuspešnejši do sedaj!

V četrtek se je v Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu (sliši tudi na ime GoodLife Castle Lounge Club) zgodil že tretji Twestival, festival z dobrodelno noto, ki ga po vsem svetu organizirajo uporabniki družabnega omrežja Twitter.

Ljubljanski Twestival je tokrat obiskalo tudi nekaj znanih politikov in estradnikov, govor je imel tudi ljubljanski župan, kot gost presenečenja pa je nastopi Jure Godler, za njim stand-up komika Iztok Majhenič in Mladen Pahović.

Za tem se je zgodil nastop glasbenih skupin. Za začetek so nas zazibali v bolj plesne vode Tudo in DiscoBalls, pred Žrebci, ki so privabili največ poslušalcev smo slišali prvo tviteraško (med)skupino #wwwhbend, koncertni del pa so zaključili odlični The Tide!

Uspešni v dobrodelnem in programskem smislu

Na 3. Twestivalu se je zbralo po ocenah organizatorjev prostovoljcev več kot 200 ljudi, ki so samo na samem dogodku donirali več kot 1000 EUR za Fundacijo Mali Vitez!

Končna številka donacij (skupaj z direktnimi in SMS donacijami) bo zagotovo še višja, kar kaže na izreden uspeh Twestivala, ki ni bil uspešen samo v programskem ampak tudi dobrodelnem smislu.

Če vas ni bilo, vam je lahko prekleto žal, naslednje leto pa ga nikakor ne zamudite. Čeprav se sliši, da je namenjen samo Twitterašem, še zdaleč ni tako. Poleg tega pa z obiskom storite še nekaj dobrega za sočloveka, pa še dobro se imate ... zmaga!

Čestitke organizacijski ekipi Twestivala Ljubljana za odličen večer, se vidimo naslednje leto!

Za vas fotkala @madpixel (od začetka) in @loudandwicked (od tulele dalje).

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

3. dobrodelni Twestival na Ljubljanskem gradu več kot uspel - thumbnail

3. dobrodelni Twestival na Ljubljanskem gradu več kot uspel

Foto: Madpixel / madpixel