v rubriki dogodki:
.. / / / 18.02.2005

8- Bomb v Ortu

V soboto, 19.2., vabljeni vsi rock'n'roll navdušenci na koncert vročih 8- Bomb, ki bodo ob tej priložnosti predstavili svoj prvenec, maxi singl oz. EP "Perfect Picture". 8- Bomb še niso praznovali svojega prvega rojstnega dne, a so se kljub temu že zelo udomačili na domači hevdy sceni in trenutno veljajo za No.1 avtentični rockabilly band.

Surove kitare, garažni bobni, od trganja strun iznakažen kontrabas ter na momente žameten, spet drugih pa rezek vokal, so prvine, ki jih 8- Bomb obvladajo, o čemer vas bodo prepričali tako s koncertom, kot tudi s ploščkom, ki je na voljo v omejeni nakladi!

Kot je ob podobnih priložnostih že navada, si bodo obiskovalci lahko med in po koncertu vzeli tudi nekaj časa ter pobližje spoznali celotno rockabilly sceno, si ogledali tovrstno 'bižuterijo', kupili kakšen spomiček ter uživali pozabljeni čarobni svet rockabillyev, ki ga je večina videla zgolj v filmih, kot so Grease (Briljantina), še mlajši obiskovalci pa se ga morda spominjajo iz priljubljene TV nanizanke Crime Story...

Da pa nikogar ne bo sram začeti plesati, bodo udarno poskrbeli-nihče drug, kot plesalci sedaj vedno bolj uveljavljenega swingerskega mojstra Sajlesa, ki bo seveda na voljo vsakomur, ki bo želel spoznati prve korake tega vedno bolj popularnega plesa!

 - thumbnail