v rubriki dogodki:
.. / / / 19.12.2001

AG: The Elevation Of Life - Nye 2k2

Ambasada Gavioli se tudi letos s svojimi gosti podaja na novoletno potovanje. Leto 2002 bomo pričakali skupaj s kopico domačih in tujih gostov, večer pa začinili z nenavadnimi novoletnimi performansi.

Z novoletnim večerom Ambasada Gavioli zaključuje še eno leto uspešnega delovanja, v katerem je obiskovalce seznanila s kar nekaj zvezdniškimi nastopi tujih glasbenih poustvarjalcev, ki jih pri nas še nismo imeli priložnosti slišati, hkrati pa v svoje večere umestila tudi tiste, ki si jih publika želi vedno znova poslušati.

Program so zaokrožili še nepogrešljivi hišni didžeji, ki si uspešno utirajo svojo pot v veliki svet. Najbolj odmevna gostovanja letošnjega leta so bila: Satoshi Tomiie (Def Mix), WestBam (Oldies Goldies set), Bob Sinclar (Yellow), Denki Groove in Takkyu Ishino, Barbara Tucker, Sven Vaeth in rezidenca Cocoon, Jocelyn Brown, idr; prireditvi pa Fashion Globe Byte s Paulom van Dykom ter The Final Flash 2..1, poslovilni event Mc Flasherja. V prihodnjem letu pa se obeta še kopica novih, zanimivih imen in založb.

Na večjem plesišču se bo uvod v leto 2002 pričel s setom trancerja Crazy Lemona. Prekinilo ga bo novoletno odštevanje Elevation 2K2. Po novem letu sledijo tehno eskapade DJ Sputnika, Petra Dundova in Psiha ter live nastop Dev Messengers From Flat Earth. Skupaj z obiskovalci bo zadnje trenutke do novega leta odšteval Mc Flasher.

Gornje plesišče Ambasade Gavioli pa novoletno vzdušje ustvarja ob house glasbi slovensko - italijansko - avstrijske zasedbe, oziroma didžejev Paola Barbata, Eddyja the Fisha; spremljali ga bodo glasbeniki v živo, Turnmaster Tima, Amor & Dariana in Andrea T. Mendoze. Za mikrofonom pa Alex Donati.

Slavnostni prehod v drugo leto novega tisočletja bodo popestrili še AG plesalci, pirotehnični efekti, posebno odštevanje, show z ognjem in ekstremni modni fetiš performans.

Da pa se novoletna noč ne bo zaključila tako hitro, Ambasada Gavioli pripravlja tudi uradni after hours, ki se bo pričel 1.januarja ob pol desetih zjutraj v Klubu na Belvederu, ravno tako v Izoli. Zabavo bodo nadaljevali Amor & Darian ter Sputnik.

Ponedeljek, 31.12 ob 21.30h @ Ambasada Gavioli, Izola

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Srecn 2k2 v AG-ju - thumbnail

Srecn 2k2 v AG-ju